Se relanseaza revista Stiinta & Tehnica

Punct. De la capat.

 

Va mai amintiti de revista asta? Era tata lor in ceea ce privea presa romaneasca de dinainte de 90. Acolo se gaseau ultimele realizari ale tehnicii, progresul tehnologic, laudele noastre si realizarile noastre pe plan national si international. Acum se relanseaza. Si sunt ferm convins ca daca gandesc intr-un mod placut vor face ca revista sa fie mai buna decat celelalte publicatii de calculatoare care stau si doar prezinta reclame.

Astept acum sa vad cum oamenii de stiinta, cercetatorii si altii vor publica in aceasta revista rezultaltele cercetarii lor. Hai ca se poate, hai ca nu e greu, hai sa aratam iar ca noi suntem in stare sa inventam LED TV-ul in Romania, nu in afara tarii.

Si pentru ca noi suntem tineri pe data 31 Martie are loc o petrecere tematica, prilejuita de relansare,  dedicata tinerilor care au chef de stiinta,  celor care stiu ca stiinta e “cool”, care apreciaza noutatile stiintifice din diferite domenii. Pentru a participa la petrecerea asta nu trebuie decat sa sa raspunzi la mini-chestionarul de aici. Daca raspunzi corect vii impreuna cu inca o persoana la petrecerea asta cu roboti si alte chestii high-tech, pe care noi nu ne putem lauda ca le vedem in fiecare zi.

Detalii veti gasi in fiecare zi pe chefdestiinta.ro si pe facebook.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply