Blogosfera, influencerii au uitat să scrie

Blogosfera, influencerii au uitat să scrie

Mă uit fugitiv în blogosferă sau ce o mai fi rămas din ea. Mai citesc doar câteva bloguri pentru că restul au uitat să scrie. De fapt si blogurile pe care le citesc au uitat să scrie. Și acum asta poate fi din două motive. Unul e munca, obligațiile contractuale care te limitează că trebuie să îți hrănești și tu familia. Celălalt e lenea sau faptul că ne-am obișnuit cu astea și că de ce să scriem când nimic nu se poate schimba.
Ba se schimbă. Trebuia să vă înjur că ați scris pe bloguri ca lumea să nu mai raporteze poliția pe Waze. Ei bine nu o mai raportează. Și de aici nu câștigă decât poliția care stă la pândă.

Ba trebuie să scrii că în București anul ăsta, cu Firea primar, nu s-a dat nici o amendă pentru deszăpezire. Că nu s-a dat nici un avertisment și nici o amendă pentru asociațiile de proprietari care nu au deszăpezit trotuarele din fața blocurilor. Că zăpada de pe străzi încă blochează benzi de circulație la o săptămână de când a nins.

Ba trebuie să scrii că în România niște penali vor să scape de pedepse. Adică eu de ce să am permisul suspendat după ce pierd procesul de judecată, iar alții să plece bine mersi acasă. Iar la astea blogosfera nu reacționează. Nu reacționează nici cu un share, nici prin implicare.

M-a întrebat toată lumea în seara asta de ce nu am fost la Universitate. Poate că trebuia să fi fost. Dar totuși eu nu trec cu vederea faptele. Le văd și uite, am scris. Ieșiți în stradă!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply