Blogosfera la carturi

In avampremiera lui Cars 2 (masini 2 – traducere mot a mot in romana), film ce se va vedea de luni in cinematografele din intreaga tara, am fost aseara la Amckart sa ne dam cu carturile, sa invatam  sa conducem corect de la Titi Aur, sa ne intrecem in cine merge cu cartul cel mai repede si sa castigam medalii si cupe.

Am vazut pe circuit influenta nevestei si ce inseamna “piticu mai incet ca sunt serpentine”, asa incat din fericire m-am calificat in finala, din nefericire am iesit din finala pe locul 7. Partea buna e ca am vrut sa fug cu premiul cel mare, insa nu l-am mai furat pentru ca imi mai lipseau niste cabluri si n-aveam cum sa-l folosesc fara. Poze via mahmur.info.

Apropo, daca mergeti la Amckart vedeti ca centura nu mai poate fi traversata, asa ca e de preferat sa ajungeti acolo numai din directia sau din iesirea de la Voluntari.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply