Vreau la scoala de pilotaj a lui Titi Aur

Am condus ieri o masina, alaturi de Titi Aur. Eu la volan. Am mers prost. Foarte prost. Dupa care s-a urcat la volan Titi Aur si mi-a aratat ce am gresit.

Sunt cateva reguli de respectat pe care le-am invatat aseara pe circuit. Unu, ambele maini pe volan, fara sa smucesti volanul, totul merge lin si normal. Exista doua traiectorii de condus: traiectoria corecta si cea instinctiva. Curbele nu trebuie luate pe interior. Nu se franeaza in curba.

Si apoi am aplicat astea pe cursele de carting, unde m-am calificat in finala. Iar mai apoi am aplicat asta pe sosea, unde e cu totul altceva. Drept urmare, vreau sa ajung la scoala de pilotaj si devensive driving a lui Titi Aur. Si daca credeai ca stii sa conduci, afla ca nu stii.

Oricum a fost o onoare pentru mine sa conduc o masina cu Titi Aur in dreapta (bine, Volvo S60 diesel) pe circuitul de la Amkart.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: