Blogosfera lu’ peste

In timp ce bloggerii autohtoni se duc sa faca ceva Flash Mob in Constanta la mall, cei din China sunt condamnati la moarte pentru ca au filmat. Parca vad ca se vor lua gardienii de voi.

In acelasi timp, presa copiaza blogosfera pentru ca n-are articole de week-end. Cat de frumos e sa vezi doua pagini cu Norica Nicolai copiate din blogosfera si inca una cu Ciutacu, pentru ca deh. Tot in acelasi timp vedem ca si bloggerii se copiaza intre ei. N-am apucat sa pun mana pe pluginul ala care copiaza bloguri si nici n-as face-o, parca e un pic prea nesimtit.  Pentru unii insa nu e.

Am mai aflat o chestie, insa. Blogurile cam sunt o exprimare a unei frustrari.  Adica nu prea poti sa faci ceva, te ascunzi in spatele unui pseudonim si bagi. Dai orice, injuraturi, cacaturi, acuzatii gratis. De altfel si politicienii asta fac. Nu ii asculta nimeni si tzipa in blogosfera, poate poate stirea se produce. La fel si altii, n-au prieteni sunt inchisi in ei, stau si scriu pe bloguri, poate asa se descarca nervos, sau cine stie, agata pe cineva.

Din toata enumerarea asta sar cei care folosesc blogul in alt scop decat acela de a fi singuri cu ei insisi si online.  Iar astia, cel putin pot fi numarati pe degete. De ce cred ca pana si aia de la Constanta vor fi din prima categorie, in schimb unii pot fi eroi. Ati vazut ce a facut chinezul ala, moare pentru blogosfera.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: