Blogul din puscarie

Am citit azi, la jurnalismonline, cum Dan Parcalab, unul din ziaristii arestati la Cluj in cazurile de santaj in presa are blog. Si culmea, scrie din puscarie.

Ca sa va fac un mic background, la Cluj anul trecut au avut loc descinderi si arestari la un ziar local. Asta din cauza ca diferite persoane publice au acuzat ca au fost santajate cu articole facute (sau nu) si ca au trebuit sa dea diferite sume de bani pentru a aprea intr-un fel sau altul in respectiva publicatie. Nu stiu care e ziarul, nici nu ma intereseaza, iar astea le-am scris din memorie.

In schimb ma trezesc acum ca unul din indivizii aflati in arest, bloguieste. Si ca scrie si de dupa gratii. Trecand peste ideea logica, ca ar trimite scrisori, tonul pe care el scrie si cum e facut blogul, ma face sa ma gandesc daca nu cumva individul Dan Parcalab are internet in arest. Ceea ce de altfel nu m-ar mira. A avut Cozma telefon atata timp in celula si acuma iese de la puscarie, de ce n-ar avea asta mic internet. Sau, cat a platit si cum i-a mituit/santajat pe aia mici sa ii dea net in celula. Asta ca sa stim sa facem si noi 😛 Si are laptop sau desktop acolo?

Si chiar a trimis scrisorile alea? De ce? Ca sa se dea cu ele pe net sa se vada ca el e victima si nu vinovat?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “Blogul din puscarie

  1. Iti scapa ceva important. Anume ca omul ala (ca si ceilalti jurnalisti inchisi) trebuie judecat IN LIBERTATE. Acuzatia adusa lui Parcalab este legata de citeva kile de carne si 200 de euro. In timpul asta, in acelasi oras un tip care a ucis pe cineva intr-o discoteca (identificat de martori) e judecat in libertate. Jurnalistii sint periculosi, criminalii nu. E misto sa faci misto de chestii, dar ai vrea sa fii in locul lui? Nu de alta dar n-ai de unde sti cui nu-i convine ceva din ce scrii pe aici si te pomenesti ca ti s-a fabricat vreo baba violata.

Leave a Reply

%d bloggers like this: