Blogul este emblema modernităţii ratate.

Ofticoşii continuă.

Am primit azi doua linkuri ce m-au lasat cu un gust amar, facandu-ma sa ma gandesc daca are sens sa le raspund. Uite ca le raspund.

Inainte de toate trebuie sa ne uitam la fata lui Florin Ardelean. E asta, e trecut prin viata. Dupa cum e tunsa barba nu arata ca ar fi prea cuminte si ca fumeaza excesiv. Drept urmare il suspectez de rautate, de conservatorism, de subiectivitate si rea vointa. Astfel n-ai cum sa zici ca blogurile sunt naspa. Bineinteles, sunt naspa pentru ca iti ia tie din paine, te face sa gandesti la ceea ce scrii, te face sa vezi ca ai un drept la replica imediat legat de ceea ce scrii tu. Atunci da, blogurile devin inamicul public numarul unu, iar tu esti impotriva lor pentru ca nu vrei ca oricine sa scrie. Vrei ca numai cei vechi si importanti sa poata scrie. Normal, de asta are Liiceanu BMW 🙂

O data stau si ma intreb, daca nu cumva seful tau e mai tanar ca tine. Dar si seful tau are blog. Deci, categoric, esti si impotriva lui. Ceea ce e constructiv. Drept urmare, trebuie sa iti faci si tu blog sa fii in randul lumii. Atlfel … nu se va intampla decat nimic …. vei fi un conservator cu hainele prafuite si mainile pline de cerneala, in timp ce ale noastre sunt albe si … abia mai stiu sa scrie cu pixul.

Cat despre acuzatii, despre exhibiţionism, maimuţă, manelizarea sfruntată a comunicării. Nu face nimic, citeste-i pe toti si vei intelege ce comunitate formam. Asculta in continuare manele si ne vei urî. Fii in continuare acid, dar mai ales obiectiv in postura ta de jurnalist si te vei face auzit. Subiectivismele sunt bune langa o punga de seminte.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply