Brainwash

Legat de tot ceea ce inseamna Neogen, pe care noi nu-l cunoastem, pe care nu avem de unde sa-l cunoastem, daramite sa ne trezim cu o asa oferta, (intalnire de bloggeri la Ruse) Oradeanul prezinta azi un scenariu nu foarte paranoic. Ci vazut dintr-un anume punct de vedere.

Pe scurt Neogen e un grup de niste necunoscuti, spre deosebire de Oricum, sau … Treeworks cu care am iesit la bere. Grup de necunoscuti, crescuti la Tg. Mures, unde am inteles ca au headquarterele si care si-au luat Hummer pentru angajati.
In alta ordine de idei, e ciudat cum sa iei o masina unor angajati si super masina. Trecand peste toate motivatiile pe care un patron le poate face pentru angajati, oare isi asuma patronul ala faptul ca angajatul l-ar putea fura, sau ca l-ar putea insela?! Sau … le-a spalat creierele … iar aici revin la mesajul din titlu…

Visurat si colegii (sai) de munca insista sa mergem, cine mai vine? Nu de alta, dar daca va fi prea aglomerat, nu ma mai implic 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply