Cosmote introduce plata online

La mii de ani dupa inventarea apei calde, dupa viaductele construite de romani si dupa baile romane de aburi si gagici dezbracate, Cosmote introduce plata cu cardul a facturilor si reincarcarea electronica a cartelelor.

Serviciul de plată online a facturii permite tranzacţii de maxim 5.000 RON şi oferă posibilitatea de a plăti factura curentă sau în avans. Utilizatorii pot alege să plătească factura şi pentru un alt abonat COSMOTE.

Un client COSMOTE poate reîncărca un cont preplătit cu o valoare de minim 5 euro până la maxim 100 de euro pentru fiecare tranzacţie.

Desi nu se specifica in comunicat, daca nu ai deja cont online la Cosmote si logic e sa nu ai, te poti inregistra. Iar apoi plateste-ti facturile si incarca-ti cartela. Poti plati facturi in avans si poti incarca cate cartele vrei. Si la cum arata siteul, pare a fi facut de programatorii de la Zapp.

Si incerc sa-mi dau seama de ce nu avem un iphone in imaginea siteului sau un HTC sau un Samsung sau orice alt smartphone. 2012 rings a bell?

cosmote online

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: