Britain’s got talent

britaintalent

Nimic nu poate fi mai placut decat sa vezi o emisiune la TV care sa iti placa. Intr-adevar pe alocuri exagereaza, dar varianta europeana a america’s got talent este cat se poate de extraordinara. Si nu neaparat productia TV (pentru ca n-am vazut vreo versiune HD a emisiunii), dar spectacolul de acolo face toti banii. Si nu toate fazele frumoase, ci felul in care oamenii aia vin in fata ta, canta, danseaza fara sa fie tone de vedetism in spate nu pentru cele 100.000 de lire sterline ci pentru o persoana, pentru a putea performa in fata Reginei Angliei. 

 

Daca la englezi cultul personalitatilor regale, vechile traditii si felul in care este organizata tara pot scoate astfel de spectacole la TV, are sens sa ne gandim cum ar putea fi si la noi o astfel de emisiune? Da s-a incercat ceva la Prima acum cativa ani, dar n-a fost nimic la acelasi nivel. 

Ar vrea cineva sa cumpere licenta emisiunii, dar daca o cumpara, cu ce o acopera? Cu diverse persoane care vin ragusite incercand sa cante ceva si scotand videoclip a doua zi? Sau cu adevaratele talente prafuite, care sunt ascunse acum cine stie unde.

Noi mai avem talente?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply