Cum se termina de fapt serialul Umbre

Cum se termina de fapt serialul Umbre

In seara asta HBO a organizat o petrecere, cu invitati pe spranceana, pentru cei care au lucrat la serialul Umbre. Petrecerea a fost buna, a fost cum ar veni petrecerea de final de sezon.

Insa, HBO nu poate confirma in momentul de fata ca va exista un al doilea sezon pentru serialul Umbre

Momentan nu exista nici scenariu, nici buget, nici o idee ca ar putea exista un nou sezon. Insa, intrebarea este pusa, se asteapta raspunsul de la centru, de la HBO Europe. Cand raspunsul ala va veni, vom sti acest lucru.

In schimb, Umbre s-a filmat in trei luni, la noi. De la 1 iunie la 31 august. Unele scene au avut nevoie si de 24 de duble, iar altele s-au facut dintr-o singura dubla. Spre exemplu scena cand doctorul loveste masina de politie s-a facut dintr-o singura dubla. Era o singura masina de politie de distrus, trebuia sa iasa din prima. Aparent noi n-avem  mai multe masini de politie de distrus cum au americanii.

 

Ce-i drept insa, serialul Umbre s-a terminat. Si Relu n-a fost la petrcere. Putem sa intelegem de ce, din poza asta de final.

10968421_10153138943941204_7935825965984029251_n (1)

Si cum internetul este o sursa nesecata de umor, oamenii de pe net au contribuit la aceasta poza. Adaptarile le puteti vedea in galeria foto de mai jos. Daca aveti si voi idei dati-mi de stire.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply