Bucurestiul de atunci si de acum …

Ma uitam azi la pozele astea. Mai multe aici.

Nu vi se par cunoscute toate cladirile alea de la facerea timpurilor? Nu vi se pare ca ne chinuim mult prea mult sa  pastram ceva vechi si prost in loc sa facem ceva nou si misto?

Sa luam exemplu d-afara. Toate capitalele europei misto, Londra, Paris, Berlin … etc au fost bombardate in al doilea razboi mondial. Ce au facut autoritatile? Le-au lasat asa si au inceput sa le repare? Nu, le-am demolat si au inceput sa le construiasca iar, de data asta bine, si dupa niste norme si reguli.

La noi din pacate n-a fost cazul. Am avut doar un cutremur in 77 unde au cazut cateva blocuri, restul au ramas in picioare si inca sunt in picioare. Mai mult, au ajuns acum o ruina, iar toata lumea se uita la ele si nu se indura sa le faca ceva. Si aici ma gandesc doar la blocul Dunarea de la Gara de Nord si hotelul Grivita.

si aici ma gandesc ca ne place sa traim in trecut … de ce ? pentru ca am stat o perioada sub otomani … si ne e teama sa luam problema in mana .. asteptam sa ne ordone altii ce sa facem … deh … asa e natia invatata …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: