Ca e de la guvern

In seara asta am auzit o replica geniala. Anul trecut masinile din parcul guvernului au facut in total vreo 3.000.000 de kilometri. Adica au mers in medie vreo 200 de kilometri pe zi, pe masina. Iar Boc, e total mirat si speriat de cum se genereaza cifrele astea.

Pai sa ii explic eu cat de simplu e? E masina de serviciu, masina de serviciu merge cu  benzina, benzina se alimenteaza pe card de alimentare de la benzinarie, fara limita, ca doar de aia e guvern. Pai atunci de ce sa stai cu masina in parcare, daca benzina e platita din banii publici si nu e contorizata. E foarte bine, foaia de parcurs intotdeauna poate fi umflata cu tot soiul de deplasari, nu e greu, iar o ruda sau un prieten va avea intotdeauna nevoie de un drum. De ce sa nu-l faca cu masina institutiei, sau cu ajutorul tau.

Ce, credeti ca veti scoate ceva reduceri de cheltuieli de aici? Nici o sansa, mai bine investiti ceva mai bine si ii puneti sa circule mai  atent, fara sa loveasca masinile publice. Lasati-i sa se plimbe, insa sa isi faca raport de probleme dupa deplasare 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: