Ca esti deputat

Cand am cunoscut-o pe Diana Tusa nu am putut sa nu ii remarc masina cu beculete rosii si albastre. Bineinteles vreo 10 minute discutia a fost exact pe folosinta becurilor, pe nevoia lor si asa mai departe. La vremea aia Diana m-a asigurat ca nu le foloseste niciodata, dar ca sunt acolo pentru ca asa vin dotate masinile de la camera.

Eh, azi dimineata am vazut altii, cu masini de camera, sau nu prea cu beculete puse in bara din fata, in scut sau pe oriunde, clipind intermitent rosu si albastru. Nu m-ar fi deranjat daca ar fi fost masina de politie, daca ar fi fost masina de servicii secrete aflata in misiune, nu un cacat de BMW care nici macar nu stiu daca apartine parlamentului sau nu. M-a ofticat faptul ca are BMW si ca isi permite sa mearga cu el pe contrasens pentru ca e masina puternica, depasind toata coloana de vreo 800 de metri oprita la semafor. In intersectie in schimb gabori, gabori care s-au uitat la el intrand pe contrasens in intersectie si l-au lasat sa treaca.

Nu reusesc sa-mi amintesc numarul, dar era B 17 … ceva

Dar asa e, tara se chinuie si se fute intr-o criza financiara, in timp ce aia care se dau smecheri n-au nici o treaba cu nimeni si nimic. Sa tot creasca economia si Romania astfel, cu noi care ne bagam in fiecare zi pula in tara asta si in principiile dupa care ne autoguvernam.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: