Ca tot zice ca e mai mult decat televiziune

Mi-a placut HBO acum ceva timp, atunci cand se prindea numai pe decodor si pe piata erau decodoare de HBO artizanale, mai bune sau mai proaste. Dar intr-o oarecare masura isi faceau treaba, iar toata lumea care dorea sa vada filmele ce nu le-a vazut la cinematografele prafuite le putea vedea la televizor.
Dupa acest moment HBO a fost gratis, in incercarea de a atrage clienti. Si a ramas asa, multe retele de cablu tv ofera HBO ca si bonus pentru abonati fara a cere un ban in plus. Si o data cu asta calitatea HBO a scazut, a scazaut atat de mult incat s-au transformat intr-o caseta video ieftina pe care o inchiriam cu totii in anii ’90 si ne miram de ce fuge culoarea, sau de ce anumite momente din film sunt sterse.

hbo

Acum  HBO concureaza cu cinematografele. Pentru ca filmul pe care-l vedem azi la televizor a rulat cu 2 saptamani inainte la cinematograf. Nu ca asa ar fi trebuit, ci pentru ca asa de greu ajung filmele la noi in tara.

Si totusi, daca HBO se lauda cu mii de abonati, iar unii dintre ei platesc cablul … de ce sa nu scrie si ei corect pe grafica, sau cel putin de ce nu vad filmele inainte ca sa furnizeze subtitrari corecte, nu cu aceleasi greseli de ortografie ca si subtitrarile luate de pe siturile romanesti.

Btw, cei care aveti RDS prin bloc, p`acolo pe scara sunt doua cabluri. Unul cu HBO si celalalt fara, daca sunteti in cel fara, va puteti lega in cel cu 🙂  si asa e HBO la liber.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: