Cadou de 14 februarie: un laptop?

Undeva la finalul anului trecut am pus mana pe un Expert Book Altro de la Maguay. Am pus mana e mult spus, pentru ca imediat cum am ajuns cu el acasa l-a luat in primire Anca si nu s-a mai despartit de el. A fost foarte incantata de tastatura, de faptul ca avea doar 1 kil greutate, dar si de faptul ca bateria tinea 3 ore (exact cat sa ii permita sa faca si altceva cand se termina).

Pana la urma jucaria e misto. E potrivita pentru a sta in pat, nu se incinge, isi face treaba, stie sa playeze foarte bine filme, nu se blocheaza sau nu merge greu. Si pe langa asta e foarte usoara. Incarcatorul e un pic incomod, dar se poate renunta la dock-ul de retea si vga si usb doar pentru cablul de curent. Pana una alta e un laptop nu e desktop. De asta nu are decat o mufa de USB si n-are CD-rom, dar cui ii mai trebuie in era in care gaseste totul online?

Si Marie Jeanne a fost incantata de el si nici nu pare super scump. Singura persoana care nu a fost incantata de laptop a fost sora mea din Italia, care lucreaza in cladire cu  Altro la  Milano si cica au tot primit reclamatii de la oameni care nu s-au obisnuit cu el.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: