Cainii cui? Sunt in pericol?

Internetul romanesc e scandalizat astazi  la vederea acestei poze prin care vai doamne mor cainii de la adapostul de la Glina.

Caini ingropati in zapada

Foarte bine. Stirea e de duminica, de atunci se agita lumea ca se umplu custile animalelor de la Glina, abia azi a sarit in sus pe internet si lumea s-a scandalizat. Vai doamne ce se intampla acolo, a nins si a acoperit custile. Eu am fost cinic: daca mor cainii de la Glina  inseamna ca se face loc acolo pentru alti caini din oras care n-au unde sa fie dusi si astfel stau pe strazi.

Lumea a zis ca sunt cu capul. Asa o fi? Sau pentru cei de la Glina se numeste selectie naturala? Ok, n-ai rezistat, ne pare rau, iti multumim ca ai stat printre noi, acum asteapta altii sa iti ia locul? Sau de cainii de la Glina trebuie sa ne fie mila si sa mergem sa ii ajutam?

Atunci ce facem cu cainii dintre blocuri, ce facem cand ajungem seara acasa si venim cu taxiul pana in fata scarii ca ne e frica sa mergem 5 metri pe jos ca sa nu ne muste un caine? Atunci care caini sunt buni si trebuie ajutati si care caini sunt rai?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply