Cand ai fost ultima data la Amsterdam?

Cand am plecat in Africa am avut schimbul de avion in Amsterdam. Din pacate sau din fericire zborurile au fost atat de apropiate incat n-am apucat sa plecam in oras sa ne plimbam pe canale, sa facem poze sau altele. In schimb atunci am inteles ce inseamna sa zbori cu o supercompanie aviatica.  De ce zic asta? Pentru ca nu orice companie aviatica are cate un terminal pe aeroporturile lumii, iar in functie de cat de importanta esti ai si anumite prioritati la aterizare si la decolare (dar despre asta voi mai reveni). In rest conteaza enorm serviciile oferite clientilor.
Inainte sa zbor cu KLM nu stiam foarte multe despre companie. Bine, stiam reclamele stiam sigla si diverse alte stiri de pe la televizor, insa nu ma astpetam sa zbor cu unul din cele mai noi avioane de pe piata: Boeing 777, dar nici sa am parte de servicii de o asa mare calitate inauntru. Eram obisnuit cu celelalte companii aeriene ale diverselor state europene, CSA, Tarom, Aeroflot, etc. Asa incat doar in  avioanele KLM poti face asa ceva, dar si poti dormi linistit – la intoarcerea din Africa era concurs de sforaituri in avion.
 
In schimb cum n-am apucat sa ajung la Amsterdam, sa vad orasul, ar trebui sa mai bag o fisa, biletul e de la 149 de euro dus-intors si la niste ore de zbor de toata frumusetea, primul undeva dimineata devreme din Bucuresti, cu doua ore pana in Amsterdam, iar cel de intoarcere undeva pe dupa-amiaza, astfel incat sa stii sigur ca prinzi orice seara de distractie in capitala Olandeza. Si ce sa facem in Amsterdam? Pai pe langa sumedenia de romani care deja se duc acolo, se mai intampla Amsterdam Dance event  intre 20 si 23 octombrie sau PINT Bokbierfestival la finalul lunii urmatoare. Si daca vrem cazare, pe langa rezervarile pe care le facem online pe klm.ro, putem sa ne rezervam camere la hotel tot pe aceeasi pagina.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply