Ce nu v-a placut la Guns?

Eu n-am inteles de ce atat buuu, de ce atat huuu, de ce vina nu stiu cui, ce mama dracului va asteptati de la Guns si n-ati primit?

IMAG0209

Boon. Aseara a fost mult asteptatul concert Guns’n Roses, motiv pentru vreo cateva sute de masini sa se inghesuie in parcarea de la Casa Presei. Pacat insa ca nu au lucrat baietii de la ridicari masini, ca ar fi fost o distractie misto sa ia si masinile parcate aiurea langa Romexpo.

Concertul a fost unul sub medie, pe o scena mica, fara nimic special, decat niste focuri si niste pocnitori. Sonorizarea a fost jalnica, de cacat sau inexistenta, iar la Guns cel putin cu exceptia catorva piese pe care le canta publicul cu greu diferentiai vocea obosita a lui Axel de restul zdranganelilor de chitara si tobe sparte. Sa ma scuze fanii disperati, dar n-am reusit sa diferentiez cam tot concertul chitarile intre ele, tobele si vocea lui Axel. Si n-am baut.  Lumina a fost proasta, dar ma rog, la o scena facuta cu bani putini si 3 culori pe reflectoare nu puteam cere mai mult.

Organizarea a fost buna. Cordoane de jandarmi, perchezitie la intrare, bariere pentru tinut gloata de oameni ca sa intre sa nu existe buluceala la porti, jetoane fara coada, mancare si bautura din belsug … asa ceva mai rar in Romania.

Si acum eu nu inteleg ce dracu asteptati de la concertul asta si n-ati primit aseara? Axel a aruncat cu 2 microfoane in popor, a dat cu confetti, a fost ceva foc si cateva pocnitori. Ah ce? Se astepta cineva sa inceapa la ora 20? Pentru numele lui (insert name here) n-ati vazut ce s-a intamplat in Irlanda, ca au aruncat aia cu sticle pe scena ca a intarziat. Nu era normal sa faca si la noi la fel? Nu a intarziat, aia era ora concertului. Ce? Ati asteptat 2 ore in picioare? Asa si? Ati venit singuri la concert si va asteptati ca la magazin sa vina cineva sa va serveasca si sa plecati acasa.

Nu veti intelege niciodata ca la un concert nu te duci singur, nu te duci nici macar cu prietena sau nevasta. Te duci cu gasca de oameni. Asa incat aseara daca nu eram cu Ela, Auras, Andrei, Claudiu, Cart00nPanda, Marian si Florin  si Bunescu, nu m-as fi simtit bine. Asa incat eu n-am auzit faza cu Transilvania pentru ca eram ocupati sa spunem bancuri, asa incat am ajutat o mamica sa isi ridice copila pe umeri ca sa poa sa vada concertul, am dat cu cola pe jos, am mancat mici, ne-am bagata in fata, am ras extraordinar de mult, ne-am distrat cu brichetele de pe iphone si htc desire … si ce naiba am mai facut ma?  Iar dupa concert am fost si la un cocktail intr-un fel de after party, ca doar pensionarii se duceau acasa sa doarma.

Da,  avea dreptate Chinezu care zicea ca nu vrea sa vina la concert ca Guns erau misto pe vremea lui. Dar si acum cred ca au aratat la fel sau la fel ca o trupa de liceu, mica, care sustine si ea un concert in fata unor oameni. Diferenta a fost ca ieri au fost vreo 21.000. Cum n-aveam voie cu camere foto n-am poze de la concert, cum sapunierele nu erau bagate in seama, trebuia sa fi luat una. Dar nici nu-i nevoie de poze, n-ati pierdut nimic.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply