Cand am spus ca au restrictionat internetul

Eurovision-ul (stiti, aia cu acelasi nume pentru concursul de muzica) broadcasterul european in materie de televiziune, transmite si jocurile olimpice din China.

Cu ocazia asta astia au facut un contract tampit cu televiziunile ce au cumparat drepturile de utilizare de la ei, astfel incat toate acele televiziuni sa transmita informatiile strict in aria lor de acoperire, in exclusivitate si sa nu permita vreunui alt broadcaster / difuzor sa preia acele imagini.

Si cum televiziunea nu era de ajuns s-au gandit ei ca sa puna regula asta si pe internet. Drept urmare pe internet nu trebuie sa fie nici un fel de imagini de la jocurile olimpice din alte surse decat TVR si emisia TVR. Formularea corecta a fost ca niste oamenii s-au plans la comitetul olimpic international ca se vad materiale pe internet, comitetul olimpic s-a plans la eurovision, eurovision a amenintati difuzorii respectiv TVR, iar astia din urma s-au trezit depasiti de situatie 😉

Acum sunt curios cum si ce o sa faca hotnews, astia care au difuzat o groaza de materiale video aiurea furandu-le de la TVR sub protectia ca le-am gasit pe internet. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: