Cand bloggerii fac SPAM

Sub protectia unui comunicat de presa, apare un spam standard de mail trimis nesolicitat peste tot de la noul videoblogger al tarii Chiuariu si ceva pe langa …

Aici trebuie sa ne amintim de Urban & Co care pe langa faptul ca trimite mailuri in nestire peste tot, drept urmare face SPAM se mai si plange ca de ce, ca el nu trimite mailuri. Mai mult, se plange de faptul ca sunt oameni care nu intra la el pe blog, mai ales de ce nu intra la el pe blog? Nu-i asa ca e innocent (!) si pueril?

Sunt curios daca Urban reuseste sa stea altfel  de vorba cu cineva.

Sau sa vedem spamul lui Ciuariu

VĂ INVIT PE VIDEOBLOG

Jurnalişti şi simpatizanţi de toate culorile, “deontologi” sau “tonomate”, “khmeri portocalii negri în cerul gurii”, “liberali cu papion” sau “petroliberali”, pesedişti cu bască ori cu mătuşi şi termopane, alegători pasionaţi sau dezinteresaţi de politică, cetăţeni de ambele sexe şi de toate confesiunile, sunteţi invitaţi de astăzi pe www.tudorchiuariu.ro.
Probabil ca este al nu stiu câtelea blog de politician, dar, cu certitudine, este primul videoblog din blogosfera politică. Şi nu e neapărat despre politică…
Ci despre mine şi voi. Este şansa mea de a afla ceea ce gândiţi. Şi şansa mea de a lupta eficient cu neadevărurile care s-au spus şi s-au scris despre mine.
Vă invit sa stabilim împreună ce şi cum trebuie să facă “generaţia Google” ca să schimbe România in bine.

Tudor CHIUARIU

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: