cand filmul bate viata

Acum ceva timp am revazut Terminalul. Cine nu stie despre film, e vorba despre un tip care ramane blocat pe terminalul aeroportului din NewYork pentru ca in tara lui a izbucnit un razboi. Si era vorba de o tara mica, cu cativa locuitori insa suficient ca sa inceapa un razboi.

Acelasi lucru se intampla azi in Georgia. Parca inspirati din filmul ala se desfasoara ostilitatile. Le vedem la televizor si eu ma intreb oare cine e blocat pe aeroportul din NewYork.

Pana una alta, trecand peste motivele pentru care a inceput acest razboi, nu pot sa tin cu vreunii sau altii. In loc sa stea ei linistiti si sa rezolve economic problemele ei se complica militar. Pe langa asta imi amintesc de o prezicere a lui Nostradamus care zicea ca al 3-lea razboi mondial si ultimul va incepe prin 2007 in Irak. Atunci erau americanii acolo nu s-a putut. Acum e 2008 deci nu departe si un pic mai sus. Iar asta devine plauzibila.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: