Cand sa scriu de bine …

Cand sa va povestesc si eu ceva de bine de Pitesti, iote ca nu se poate. Nu se poate pentru ca am dat peste video-ul asta.

Cu alte cuvinte in Pitesti au aparut niste locuri de parcare platibile cu ora. Costa doar 1 leu, te duci si bagi banii, apesi butonul, iei chitanta, o afisezi in bord si pleci. La fel ca in orice alt oras civilizat (spre exemplu Sighisoara). Dar nu si atunci cand apar baietii de bine care nu vor sa plateasca parcarea (deh, e oras de provincie, deci nu sunt bani, de ce sa platim), astfel incat l-au stricat. Culmea! Materialul video e pus pe youtube pe data de 11. Sambata cand am fost eu, acelasi taxator de parcare nu functiona. Atunci la ce bun? Sau de ce nu aparate de taxat ca in Sibiu, unde platesti la plecare dupa ce ai stat intr-o parcare cu bariera in Piata Mica.

Si din ciclul aici sunt banii dumneavoastra, tot de la Pitesti, o investitie locala intr-o parcare ce se construieste de dinainte de 1989!!!

Afis de santier fara data

Si exista o lege care ii obliga pe constructori sa puna datele de incepere a santierului si cele de finalizare.

Sa mai zicem ca in dreapta santierului aluia e o biserica care si-a inchiriat casa parohiala celor ce elibereaza acte auto de inmatriculari si asigurari? Pai sa fie cu Dumnezeu inainte nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: