Cand te-ai uitat ultima data in oglinda?

Eu recunosc ca nu prea ma ingrijesc de aspectul meu exterior. Nu-mi calc camasile niciodata, ele sunt intotdeauna asa cum ies din masina de spalat si asa cum se usuca. In schimb le tin pe umerase. Intr-adevar, imi place sa port camasi si blugi, nu-mi plac pantalonii de stofa si pantofii pentru ca nu sunt practici pentru orasul asta.
Dar in fiecare dimineata ma uit in oglinda si imi aranjez parul. Intr-adevar dureaza si jumatate de ora uneori sa imi fac freza, cu gel, uscator de par si tot tacamul, ca sa arate intr-un fel. Dar ma uit in oglinda, ma barbieresc si imi zambesc.

basescu si realitatea

Si atunci cum dracu sa nu pufnesti in ras cand citesti ineptii din astea puse in gura lui Basescu de catre staff-ul sau de campanie probabil. Udrea, cum dracu sa spui de sefu ca are imaginea deformata, pai el cand s-a dat ultima data la televizor, cand s-a uitat ultima data in oglinda? E bine. Voi il daramati si il daramati singuri si din interior. Bineinteles, Basescu e prea ocupat ca sa isi dea seama de asta, iar situatia asta e clasica, am vazut-o in atatea filme.

Cine dracu sunt specialistii tai in comunicare online?

Maine urmeaza articolul despre Geoana.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply