Canon va primi un premiu Emmy

Canon, producatorul de aparate foto, video si altele, va primi un premiu Emmy, ca recunostinta a invoatiilor sale.

În noiembrie 2011, Canon îşi anunţa intrarea pe piaţa cinematografiei, a programelor de televiziune şi a reclamelor prin lansarea gamei Cinema EOS System. În ultimele 10 luni, compania a lansat trei camere digitale video HD, care oferă performanţe superioare, din gama Cinema EOS — EOS C300, EOS C500 4K şi camera compactă şi cu o greutate redusă, C100 — toate construite în jurul tehnologiei de imagine inovative de care beneficiază senzorul CMOS de 35mm, special creat pentru realizarea de filme.

De asemenea, camera DSLR EOS-1D C 4K DSLR dotată cu un senzor de imagine CMOS full frame de 18.1-megapixeli (36 mm x 24 mm), face parte tot din gama Cinema EOS şi a fost lansată în luna aprilie a acestui an. Pentru fotografii profesionişti şi regizorii independenţi, Canon a lansat şi camera DSLR EOS 5D Mark III, ca urmare a succesului obţinut de EOS 5D Mark II în producţia de film şi televiziune.

Premiile Emmy pentru tehnologie şi inginerie vor fi înmânate pe 10 ianuare 2013, în cadrul CES din Las Vegas.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: