Capsula Timpului

Capsula Timpului va pastra pentru posteritate imaginea Romaniei la 1 ianuarie 2007, adica tocmai zestrea cu care intra in Comunitatea Europeana.
Pana acum franturile de realitate depuse in ea au reprezentat viziunea si punctul de vedere al oamenilor obisnuiti. Pentru echidistanta si, mai ales, pentru completarea perspectivei, se simte si nevoia unor participanti din zona VIP, factori de decizie importanti din Romania de astazi.
In consecinta, la adresa http://petitiononline.com/1ian2007/petition.html se gaseste o Invitatie catre presedintele Romaniei, Domnul Traian Basescu, de a contribui la proiectul “Zestre pentru Europa – Capsula Timpului”.
Daca sunteti de acord cu ea, semnati-o.
Daca sunteti de acord cu ea, publicati acest anunt pe blogul personal.
Cu cat mai multe semnaturi, cu atat mai multa greutate va capata aceasta invitatie.
Vreti sa il avem alaturi pe Presedintele Romaniei din acest moment istoric? Semnati invitatia.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Capsula Timpului

  1. Adi, nu-s de acord cu chestii din astea … sa zic asa stressante din punctul de vedere al presedintelui. Oricum Basescu NE CITESTE, iar nu el conteaza. Desi ar da bine in proiect. Conteaza celelalte mii de cititori. 🙂

  2. bre, eu nu inteleg cum de faci parte din jnepenisurile astea, ca din ce te-am vazut pana acum, esti totalmente diferit…

  3. Hai măi… că Băse este ocupat cu conducerea ţării, a partidelor…etc şi cu CSM(mă uit la TV)

    Şi ce rost are să se implice o autoritate în treaba unora care nu vor să aibă de aface cu astfel de persoane? Dacă e simpatic şi face glume mai mult sau mai puţin bune asta nu înseamnă că trebuie să fie chemat în “grupul nostru”

Leave a Reply

%d bloggers like this: