Card cu token inclus

Zilele astea sunt interesante pentru banci, pentru clienti, dar si pentru producatorii de carduri. Categoric toata lumea are in cap securitatea sa financiara, dar si securitatea cardului respectiv si dorinta de a accesa cat mai rapid contul atunci cand e nevoie.

Eu folosesc destul de mult internet banking si ma stresez de fiecare data cand vreau sa intru pe site, ca trebuie sa ma duc sa caut in geanta tokenul, sa il scot, sa intru pe site, sa-mi amintesc parola, sa iau tokenul sa ma uit la site si asa mai departe. Acum e mai simplu, pot doar sa ma uit in portofel, de acolo sa iau cardul si tokenul. Da, in portofel.

MasterCard e Smart Debit Carpatica

Banca Carpatica a scos un card cu token incorporat. E la fel de subtire ca si un card  normal, dar are functiile tokenului pe care le folosesti la internet banking. Genereaza codul de acces, dar si codurile de autentificare a tranzactiei.  Deci nimic mai simplu, nu mai stai sa te cari cu tokenuri separate, sa le pierzi, sa uiti unde le-ai pus si asa mai departe. Il ai in portofel.

Eu zic ca e foarte util, faci tranzactii mai usor si mai rapid. Si culmea, intra in portofel.

 

Update: iata-mi cardul.

mastercard cu token esmart carpatica

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: