Care-i cel mai wild lucru pe care l-ai facut la un party?

Daca ar fi sa raspund la intrebarea asta ar insemna sa-mi pun cenusa in cap doua saptamani de acum inainte. Cel mai wild lucru? Pai sa ne amintim de Blogaria1? Sau de o petrecere in care nu-mi amintesc cand am ajuns acasa, dar si cu cine. Oh da! Vremuri. Sau as putea sa-mi amintesc de momentul cand un prieten mi-a pus o petarda aprinsa in buzunarul de la blugi.

Si atunci vin si te intreb  care este ce cel mai wild lucru pe care l-ati facut la un party?

Dau premiu 10 invitatii la o super petrecere in care va veti putea bucura de, citez:  Tatuaje, cazi pline cu Desperados, robinete si valuri de bere gratis, graffiti, acrobatii cu serpi, soparle si fachiri, muzica buna si animatori rupti parca din fauna amazoniana.

Drept urmare va fi cel mai tare party de pana acum de anul asta, dar si bineinteles cel mai wild.  Sa mai zic ca vor canta Suie, Les Elephantes Bizzares si Sistem sau ati ramas cu gandul la cazile cu bere?  Petrecerea va fi in Hala Automatica de pe Calea Floreasca nr. 159, de la 9 jumate.  Pentru Mircea Mester, e normal sa ajungem acolo pe la 10 😉

 

Ati incercat berea? Am gasit-o in Nic saptamana trecuta si mi-a placut.  Dar daca nu vom avea bere de ajuns la party.  Pentru ca accesul la petrecere e pentru un numar foarte restrans de persoane si nu se va face decat pe baza de petrecere, hai sa mergem impreuna.

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply