Romania afiseaza un steag gresit al Uniunii Europene

Daca va uitati pe strazile din Bucuresti nu veti putea pierde din vedere ca orasul e iarasi impanzit de steaguri, atat ale romaniei cat si ale Uniunii Europene. In schimb acesta din urma este gresit, drept urmare ilegal.

Pe o parte steagul UE are stelele galbene, pe cealalta parte are stelele negre. De fapt nu are stele, pentru ca imprimeria care a facut steagul s-a limitat la a printa stelele doar pe o singura parte. In schimb in toatele locurile europene unde este afisat steagul uniunii stelele se vad de pe orice alta parte a steagului, pentru ca sunt simetrice.

 

Si la noi sunt ferm convins ca a fost vorba de furt sau de prostie. Adica de ce sa treaca de 2 ori steagul prin imprimanta, cand pentru aceeasi bani pot sa-l faca repede si o singura data. De ce sa citeasca ghidul de cum sa faci steagul de pe internet, atat timp cat ala e scris in engleza, iar noi suntem romani si o data cu #traducerisocaciene trebuie ca Europa sa ni-l traduca in romaneste nu?

Si pentru ca jurnalistii sunt indolenti si lipsiti de atentie si chef, sunt singurul care a observat asta. Nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: