Care manageri? Care salarii?

In plina criza, intr-o piata in care reducerile salariale si de forta de munca se fac pe spranceana doar ca sa dea bine in public mai apar si articole care sa iti schimbe  stilul de gandire. Cum ar fi asta de azi din Standard, unde ni se spune ca managerii sunt pregatiti sa astepte 6 luni pentru un job si cu salariu cu 30% mai mic.

Pai sa ne gandim, ce faci ca manager? Nimic, primesti masina de la firma, inchei niste contracte din astea in ideea de hai sa facem, faci niste proiecte doar ca sa te afli in treaba la munca, iar atunci cand vine sorocul o dregi cumva ca de asta esti roman. Mai ales esti manager.

Si uite asa tara noastra progreseaza, marind salariile plecand de la o firma la alta, mutand manageri dintr-un loc intr-altul, facand generatii de angajati frustrati, dar bucurosi ca pot fura de la firma fara sa ii prinda nimeni si fericiti ca pot fugi in vama la final de saptamana acum ca sa se imbete … departe de grijile cu salariile mici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: