Carte cu autograf si fara poze

Am fost aseara la lansarea cartii cu mine: New Media de catre Dorina Gutu. M-am vazut si salutat cu oameni grei in internetul actual din Romania, oameni importanti ideologi, echipe de new media si altii. I-am cunoscut pe cei de la trafic.ro, pe luminitze, pe Vlad Stan, Bogdan Gavrila, Orlando Nicoara.
Adrian Nastase s-a bucurat ca m-a vazut si ca am mai putut schimba cateva vorbe. Nu va temeti eu n-am cum sa cad la fel ca Boc, macar de as cadea, as face o chestie misto in direct.
Am avut cateva discutii misto cu Andrei Rosca si Costin, am vazut fete de la jurnalism, multi studenti, echipa new-media de la realitatea.net . A fost acolo si Subi fericit de altfel, cat si bloggeri noi. (ping me to see you). Am filmat cu camera lui Costin, mai bine filmam cu aparatul meu foto, parca ar fi fost mai stabil. Si sa nu care cumva sa-mi permit sa-l uit pe Sorin Tudor, el zice ca se lasa de fumat la anul.

Pe scurt o lansare de carte misto, cu neasteptat de multa lume, mai ales neasteptat de multa importanta. Ceea ce nu ne face decat sa ne gandim la un viitor stralucitor nu? Voi citi cartea, sper, curand, daca nu v-o recomand voua.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: