Cascada Iadolina

Cascada Iadolina e situata pe raul Iad, in valea Iadului. Acum ea e ok, n-as putea spune ca e neaparat spectaculoasa, dar e intr-o zona pitoreasca, pe un drum marcat pe harta. Partea nasoala din toata distractia asta e ca n-ai unde opri in zona, iar daca vii cu masina si nu stii exact copacul dupa care se ascunde, risti sa treci pe langa ea fara sa o vezi, atent fiind la drum si la gropi.

 

Nu zic ca ar trebui loc de gratare, dar la cat de ok e si la cat de frumos se aude sursurul apei ar trebui un loc amenajat in care sa lasi masina, un loc in care sa stai in fata cascadei si sa te uiti la ea, sa te relaxezi, sa auzi apa, sa respiri aerul curat, inca neintoxicat de noxe.

Poate unul din colegii care au GPS ma poate ajuta si cu coordonatele de navigatie ca sa stiti si voi unde sa ajungeti la cascada asta. Chiar daca drumul e impracticabil pentru o masina mica, merita de ajuns.

Redescopera Romania este un proiect Petrom, sustinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: