Casti cu stil

De cateva zile ascult muzica la niste Philips O’Neill STRETCH TR55LX. Si pentru ca mi-au placut atat de mult trebuie sa vi le arat.

Sunt cam singurele casti care mi-au intrat pe urechi fara sa am probleme. Singurele casti pe care le-am purtat in avion tot drumul pe urechi fara sa am vreun stres sau fara sa ma doara urechile. Si sa stai 10 ore cu castile in continuu pe urechi e ceva. Asta pentru ca am adormit ascultand muzica. (paranteza. LG-ul pe windows phone 7 m-a tinut 24 de ore in play, apropo de ce telefon sau mp3 player ai). Si pe avion dormitul nu e usor, ca inevitabil se mai zdruncina si te dai cu capul de pereti (a se citi marginile scaunului), iar astea cu castile de avion de obicei doare.

In alta ordine de idei, daca vrei sa iesi in evidenta astea sunt castile potrivite. Cel putin pentru mine sunt singurele casti cu care nu arat haios  sau ca un mikey mouse. Si am facut si doua arogante cu ele. Prima a fost ca m-am dus cu castile pe gat intr-un Dixons, mi-am pus niste Beats de la dr. Dre pe urechi si am zis ca sunt naspa. Si chiar asa sunt, comparativ.

A doua aroganta, trebuie sa o faceti si voi. Te duci intr-un magazin, iti pui castile astea pe urechi, vezi ca nu mai auzi deloc zgomotul exterior, iar apoi dai drumul la muzica. E altceva, e alta lume. E lumea muzicii tale.

Pe langa asta castile se lauda cu faptul ca au un cablu foarte rezistent (aici ramane de vazut, ca acum am cu ce sa ma joc la birou) si ca poti merge si la snowboarding cu ele. Ma  gandesc ca si asta merita testata.
Si si le-a luat si Zoso.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: