Castiga un televizor

Dute in mall sa testezi noul Panasonic Viera 3D, intra pe net  si compune-i un review.  Cel mai bun review primeste premiu exact televizorul 3D despre care am vorbit. E atat de simplu, un televizor de 9.999 lei pentru un review.

Concursul “Panasonic=3D” se va desfăşura în perioada 1 iulie 2010 – 20 august 2010. Primul pas pe care trebuie să-l realizeze persoanele care doresc să câştige o plasmă NeoPDP Viera VT20, constă în realizarea unui cont de utilizator pe website-ul campaniei. Etapa a doua este marcată de perioada 18 iulie-3 august  în care persoanele înregistrate în concursul “Panasonic=3D” trebuie să îşi posteze review-ul personal pe http://www.viera.ro. Lupta pentru câştigarea marelui premiu şi a celor 150 de invitaţii la film se va desfăşura între 3-20 august,  câştigătorul plasmei va fi declarat concurentul care a obţinut cel mai mare număr de voturi pe parcursul concursului.

Regulamentul aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: