Castigi cu antena1

Stiti toate concursurile alea stupide de se dau pe antena1 ziua si noaptea, cand trebuie sa suni sa dai raspunsul la o interbare la fel de stupida si sa nu castigi pe motiv ca nu e raspunsul gresit.

Ei bine, aseara, zanganeam pe net si rula televizorul in spate pe euforia. (nu mai am baterii la telecomanda de aia era acolo). Si … incepe concursul, nu-i acord atentie. M-a frapat faptul cum ca la fiecare 5 minute suna cineva care dadea raspunsul corect.
Nu am stat sa ma uit … dar totusi … ce naiba … suni sa dai un raspuns corect si care chiar e castigator? Asa au fost vreo 5 -6 oameni care au castigat cate 200 de lei fiecare.

Eh … acuma ramane de vazut cum vor primii banii, ca astea se tot aude ca sunt aranjate sau ca nu platesc castigatorii 😛

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Castigi cu antena1

  1. Banii aia sunt ca momelile de la balci: “a luat-ooooooooooooo!!!. uite frate cum a luat-oooooooooooooooo!!!” si fraierii suna, ca vad cum se castiga. daca si maica-mea, care e destul de ridicata de la sol zic eu, s-a lasat aburita. a, si au mai aburit-o aia cu “CADO! CADO! 5432432458723487425 DE INELE ITALIENE LA PRET DE 1! CADO!

  2. 1. Esti rautacios.

    2. Negarea este primul pas spre vindecare. Hai.. incearca sa spui … “sunt piticu si sunt fan euforia”… Ca sa-ti fie mai usor.. spune-o dimineata in fata oglinzii. Dupa un timp o poti spune si in public si nu va mai trebui sa gasesti diverse scuze… (cum sunt cele cu bateriile).. 😀

  3. Dar sti care este faza cea mai tampita?!? Ca daca suni nu intri imediat in direct…. nu nu nu in nici un caz…. intri intr-o baza de date si apoi te alege calculatorul….preaty funny,ha?!?

Leave a Reply