Cat capital politic se poate strange?

Cu ocazia inundatiilor toti politicienii nostrii stau si fac ture intre Bucuresti si Moldova, care mai de care. Care cu ochelari de soare, care primari in costume, care Elene cu condori albi.

In schimb, cu ce naiba se aleg ei in urma acestor evenimente? Cu necazurile oamenilor pe umerii lor. Ei asta spera. In schimb oamenii tematori vin sa dea noroc cu politicienii si sa le reproseze.

O fi moldova diferita? N-am vazut in inundatiile din Timis, in inundatiile din Dolj, sau oriunde altundeva un atac asa de puternic asupra autoritatilor. In Moldova oamenii au venit sa spuna, ala a furat, ala a luat, astia n-au facut podul. Aici oamenii au venit sa puna mana si sa se apere in fata inundatiilor, au vrut sa se implice (exceptandu-i pe aia care stau si se lasa pozati la televizor cum beau in carciumi cu apa pana la pamant).  Caracterul de razesh se pastreaza, chiar daca e mai diminuat, dar stie sa uneasca oameni.

In schimb, astia care spera sa atraga capital politic de pe urma inundatiilor, lupta acum sa dea bine in ochii oamenilor care au ramas fara nimic.
Cum poti sa dai bine in ochii unui om care nu mai are casa? Mintindu-l si promitand ca se rezolva …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: