Cat de important este Facebook

Azi a picat Facebook pentru doua ore. Atunci mi-am dat seama cat de important a devenit Facebook. Voiam sa va dau un link si sa comentez faptul ca Facebook a devenit mai important decat Google si ca livreaza mai mult trafic decat Google in Romania. Dar, intre timp a picat.

Daca acum cativa ani, adica in 2006, cand pica netul, plecam la tigara si stateam jumatate de ora linistiti si vorbeam pana cand isi revenea reteaua, acum nici tigara nu a mai fost ceva interesant. Pentru ca in lipsa Facebook-ului, traficul a avut nevoie de sustinere. Iar alte retele sociale nu erau suficient de bune incat sa livreze ceva.

Daca e sa comparam retelele sociale intre ele, Google plus a avut trafic de 3 ori mai mare decat Twitter ieri, in pauza de Facebook. Iar daca va intrebati si cate vizite au venit din aceste doua retele sociale, raspunsul e … simplu: cu doua cifre. Adica nici 100 de vizite.

Si ca ziceam de Google, aici sunt mai multe detaalii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply