Cat de inutil e 112?

Sambata am avut parte de niscaiva distractie in trafic. Urmariri, claxoane, scartait de roti, treceri pe rosu, demaraje, pumni, picioare, distractii de genul asta.

Cum sunt un baiat intelegator las indivizii de langa mine sa ma injure atunci cand ma nimeresc cu ei pe strada si nu e strada numai a lor. In schimb, daca aia incep sa se dea jos la mine trebuie sa plec de la locul faptei ca sa nu degenereze.

Cu toate astea,  am sunat la 112, pentru ca ma asteptam ca in jurul palatului Cotroceni sa existe vreo masina de politie care sa aplaneze conflictul. Intr-adevar erau, dar dormeau. Pana una alta, Anca a rostit cuvantul magic in fata fetelor de la 112, instant ni s-au dat solutii, ni s-a spus ce trebuie sa facem si unde sa fugim cu masina.
Pana una alta am scapat cu cativa pumni in masina si cu o plangere la politie. Mi se pare foarte mult ca seamana cu astia. Taxi, 2 participanti, freza pe mijloc tricou deschis la culoare. Dar, ce fac eu acuma stau sa ma razboiesc cu taximetristii daca n-am retinut un numar de inmatriculare?

Dar in schimb am scapat usor pentru ca am folosit cuvantul magic la 112. Serviciul care te apara daca le spui ca esti jurnalist si televiziune.

Din nefericire Someone a testat pe pielea lui ce inseamna sa nu folosesti cuvantul magic. Si la el era mai grav.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: