Catalogul IKEA 2012

The Guardian scria in 2004 ca unul din 10 europeni a  fost conceput intr-un pat IKEA. Intre timp cred ca rata a scazut putin ca a aparut si Romania in Europa asta. Iar noi suntem comunisti din aia cu mobila din anii 60, a bunicii care a facut deja gandaci si pute, dar o mai tinem in casa ca e mobila bunicii de brad de nu stiu care.

In schimb azi a fost prezentat pentru presa catalogul IKEA 2012.  De pe 15 august va incepe distributia lui catre 950.000 de case si aparatamente din Bucuresti, Ploiesti si imprejurimi, pana pe 5 septembrie. Catalogul IKEA are cel mai mare tiraj dupa Biblie, de vreo 208.000.000 de exemplare distribuite mondial.
Ce gasim in catalogul IKEA 2012? 1060 fotografii, ale unor 120 de camere modelate si construite special pentru acest catalog, 376 de pagini si o groaza de produse. Ce fel de produse gasiti in catalogul IKEA? Anul urmator mergem pe stilul minimalist, cu tot soiul de corpuri de mobilier folosibile in o groaza de scopuri, mobilere pe rotite, tocmai pentru a putea fi mutate / deplasate mai usor, solutii ingenioase de a umple orice spatiu ramas gol prin casa. Si toate astea pentru ca spatiul fiecarui om in apartament, casa sau unde sta, devine din ce in ce mai mic, iar intr-un loc ajung sa stea din ce in ce mai multi oameni. Am vazut astfel exemplul de amenajare de camera pentru 6  tineri. Si a dat chiar bine, paturi supraetajate, masa multifunctionala, solutii de depozitare pliabile sau extensibile.

Pe langa catalogul propriu zis, de la 1 septembrie si siteul ikea va fi refacut cu noile produse, dar vor fi disponibile si  aplicatii pentru Android si iPhone cu toate materialele din catalog.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply