Cati oameni au fost la FanFest?

Au trecut deja doua zile de la FanFest si nu vad nici un material de lauda al acestui eveniment. Ma uit pe Voxpublica, unul din partenerii media (?!?!) ai evenimentului si nu reusesc sa gasesc nici un articol laudativ despre cei care au fost acolo, despre numarul oamenilor prezenti  si despre ce s-a intamplat acolo.

Am vazut doar un comunicat, redactat in romana si engleza (cu texte diferite) in care se mentiona suma de 6 mii. Ma uit pe siteul comunicatului respectiv, erau 6000 de fani pe Facebook. Am inteles deci ca 6000 de fani de pe Facebook au vazut comunicatul si, drept urmare, tot atatia au fost la FanFest. Pentru ca e logic.

In  alta ordine de idei, pozele pe care le-am vazut de acolo reprezinta un numar de 18 [… insert word here] care stateau de pomana. Cand am fost la Rosia Montana am facut poza asta. Tot atatia oameni erau si atunci. Oare sunt aceiasi?

Oare anul asta nu s-a intamplat nimic la FanFest?

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply