Povestea unui bec

Povestea unui bec

In iarna am primit un bec cu LED de la IKEA.

IMG-20130821-WA0000

Foarte bun de altfel. Avantajul acestui bec este pe langa consumul redus de energie este ca lumineaza puternic si tine mult. Sau se arde. Si daca se arde becul, din moment ce a fost primit gratis, atunci, de ce ne dam cu curul de pamant ca s-a ars un bec?

Adica si mie mi s-au mai ars becuri. Asta e viata, becurile se mai si ard. Mergem mai departe.  Singura problema care ramane acum este ce facem cu becurile dupa ce acestea se ard. Pentru ca in 2013 trebuie sa reciclam becurile astea. Si nu avem unde.

Acum sa-mi zica mie cu mana pe inima, cine a luat becul ars de acasa, l-a pus in poseta si s-a dus sa-l recicleze la Mega Image?

PS: becul meu lumineaza corespunzator ca am o retea electrica de calitate acasa. Fire noi, trase corect, fara improvizatii si fara fluctuatii de tensiune. Bonus, transformatorul din spatele blocului e schimbat acum cateva luni, iar calculatorul si televizorul sunt protejate de o priza cu protectie. Pentru ca e elementar sa iti asiguri singur o instalatie electrica de calitate, ca sa iti functioneze corespunzator becurile si echipamentele electrice.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply