Si i-am dat curent pentru telefonul mobil

Si i-am dat curent pentru telefonul mobil

Anul asta sau anul trecut, cand a fost congresul PSD la Sala Palatului de a fost reales Ponta si Iliescu primea pupici de la unguroaice, am fost si eu acolo sa fac poze. Si am tot facut poze, asa ca din cand in cand ma mai intorceam la laptop ca sa le descarc si sa le dau sa se urce pe internet.  Si cum stateam eu asa la laptopul meu cu toate firele insirate, langa studioul mobil de la Realitatea, vine Dan Sova, ne salutam si direct ma intreaba daca am un cablu de date ca sa isi incarce si el Blackberry-ul.

Si cum aveam cablu de date Sova si-a lasat telefonul pe masa, in laptopul meu, vreo jumatate de ora sau mai bine. La un moment dat m-am plictisit sa stau sa pazesc telefonul demnitarului, asa ca am plecat si eu in treaba mea. Cand m-am intors nu mai era, dar am aflat ca venise sa si-l ia singur.

Foarte bine. Dar dupa intamplarea asta am aflat ca:

1093770_10151839625181204_2089405410_o

Nu sunt genul de om care sa se uite in telefoanele oamenilor. Asa, fara motiv. Adica daca nu trebuie reparat ceva. Si totusi, sa nu gasesti contractul cu Bechtel, e o chestie misto. Si sa mai sesizezi si DNA ca nu se gaseste contractul asta e si mai tare. Adica cum, Romania le-a dat unora niste mii de milioane (cat le-au dat ) si acum sa zica ca nu au avut niste contracte pentru care au dat banii. GeGe!

Am muncit gratis cum ar veni. Si nici autostrazi nu sunt.

Sa o aud pe aia cu sunt de vina guvernarile precedente. Sa o aud pe asta.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply