Caut mobila pentru casa

De cateva luni eu am o dilema: ce mobila sa-mi iau in casa. Si ma gandesc ce sa pun in living. Nu suport chestiile astea clasice de genul biblioteca, modele de atarnat pe pereti cu loc pentru televizor, pentru ca nu sunt genul lor. Am avut la un moment dat in proiect sa am biblioteca deasupra televizorului, cu rafturi si toate cele, dar am preferat peretele gol pentru ca arata asa de bine.

De aceea eu acum am o masa pe care sta un televizor, tastatura si mouse, doua scaune si o masuta de cafea pe post de suport de laptop. Asta e tot ce am in living.

Categoric vreau mai mult, dar nu stiu ce. Parca as vrea o canapea, dar aceasta trebuie sa se potriveasca cu stilul sobru si minimalist al camerei, nu pot alege ceva de piele rosie chiar daca camera e mov. Sau chiar un coltar, de genul asta:

poza 1 vreau mobila

Iar acesta  trebuie sa fie confortabil, pentru ca daca stau pe acolo  categoric voi sta cu laptopul in brate.

 

Mai am nevoie de o masa. Aici e o problema, pentru ca masa vreau sa faca mai multe chestii si cred ca voi alege solutia de a o construi pur si simplu. Nu de alta, dar vreau spatiu de depozitare sub ea, vreau sa fie la o anumita inaltime si sa nu ocupe prea mult loc. Cam ceva in genul asta:

poza 2 vreau mobila

Aleg bine? Voi ce mobila mi-ati recomanda sa cumpar de aici? Imi trebuie neaparat si o saltea ortopedica, care sa-mi tina coloana intr-o pozitie corecta pe durata noptii. Dar si asta e complicat, fiindca sunt 29 de modele pe site! (29 de modele de saltele ortopedice, fiindca mai sunt si altele ergonomice, din poliuretan, cu arcuri, tip relaxa etc.)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply