Ce cautam in strada?

CTP-ul se intreaba asta.

Pai ii explic eu. Frate … ai o chestie in care iti pui increderea. Sau, altfel, ai o jucarie pe care ti-ai ales-o acum doi ani. Si … acuma cineva iti ia jucaria … pai nu incepi sa plangi? Pai nu incepi sa iti bagi picioarele? Nu simti nevoia sa urli si sa spargi ceva? Asta cautam in strada.

In alta ordine de idei, fata de multi alti oameni … sunt dezamagit. Dezamagit de faptul ca cei pe care i-am ales … s-au dus dracu de rapa si isi fac legile intre ei, pentru ei. Dezamagit de faptul ca nici un demnitar nu a venit in ultima perioada in fata natiunii sa zica … bai … voi aveti vreo problema? Daca da … hai sa o rezolvam. Au stat numai intre ei, intre racile lor. Au ascultat stiri de la jurnalisti si au replicat numai in direct si numai in fata camerelor de luat vederi. (Ne amintim cum toate partidele ies la declaratii publice numai in week-enduri).

Eh … iar am auzit-o la TV, cum ca, de acum inainte orice presedinte va putea fi santajat de orice politician cu suspendarea. S-a dus dracu si tzara asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Ce cautam in strada?

  1. Intrebarea completa e asa: de ce ies oamenii aia in strada ? schimba ceva cu asta ? rezolva ceva ? maine il pun pe base la loc ?
    E grav, Cristi. Politica nu se face in strada. Daca o facem in strada, ne kkm pe ea de lege, pe el de stat. ca idei, nu ca oameni care-l conduc. Si eu unul nu vreau asta.

  2. Tu ai o problema. Vezi lucrurile doar in lumina care iti place. Suspendarea este o institutie definita in constitutie pe care poporul roman a votat-o. Nu s-a imtamplat nimic ilegal. Daca nu esti de acord cu supendarea, ce te impiedica sa votezi impotriva suspendarii cand se va face referendumul. Ca nu cred eu ca se tine Basescu de cuvant si demisioneaza. Si oricum, cu ce o sa deranjeze ca avem alt presedinte, ca oricum nu are responsabilitati mai de loc, e cam degeaba functia asta la noi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: