Ce este ERPS ?

Adica ii vezi peste tot prin oras, desenati pe dughene, pe cladiri, pe stalpi, in metrou, pe autobuze chiar. Si totusi ce este ERPS? De la ce vine prescurtarea asta ?
O scurta cautare pe Google zice ca ERPS ar fi primul si cel mai bun grapher (baiat ce deseneaza graffiti) din Bucuresti si totusi, de ce I love ERPS pe stalpi? Daca la metrou (din cate stiu) ar fi aprobari ca sa se picteze trenurile sa nu mai arate hidoase, prin oras parca nu sunt asa ceva.
Si pe langa asta, cine sponsorizeaza vopseaua, spray-urile, echipele, timpul celor care stau sa deseneze stalpli, metrouri si ziduri de blocuri. Nu de alta dar unele locuri ar arata misto si chiar ar fi nevoie de o culoare.

Pana una alta am gasit aici, videoclipul urmator. E interesant facut si pe bune de n-arata mai altfel metrourile alea decat in culorile vechi. Totusi, sper sa nu le strice si pe cele noi 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: