Ce este M-oul si cum poti castiga o excursie la Praga

Ce este M-oul si cum poti castiga o excursie la Praga

M-oul sunt de fapt oua. Sunt aceste oua.
2014-04-03-15.35.35

Si aceste oua te trimit la Praga. De fapt M-oul te trimite la Praga. Adica cei de la Market Online revin cu un concurs traznet, astfel incat cei care sunt buni detectivi pot intelege indiciile si astfel pot ajunge la Praga, (un citybreak in luna mai 2014, pentru 2 persoane), avand transportul cu avionul si cazarea la un hotel de 3* asigurata de MarketOnline.ro.

Cum poti gasi M-OUL mai rapid?
In perioada 14 – 18 aprilie 2014, de luni pana vineri, pe blogrum.marketonline.ro si pe retelele sociale (Facebook, Google + si Twitter) vor aparea 5 indicii (cate un indiciu nou in fiecare zi) prin care vizitatorii MarketOnline vor avea sansa sa dezlege misterul si sa afle unde poate fi cautat premiul intitulat “M-OUL MarketOnline”.

Indiciul de astazi a fost cat se poate de simplu:

Am plecat sa ma ascund
Dar in fata am drum lung
Stanga garla, dreapta case
Tot asa pana-n sector 6!

Adica era undeva in zona Unirii. Mergi la pas pe malul garlei si il gasesti. Il gasesti si te duci cu el la sediul Market Online si ai castigat excursia la Praga.  E atat de simplu. Bineinteles, dupa ce il gasesti sa nu te lauzi cu asta pe Facebook, cine stie ce se poate intampla.

Asa incat, spor la vanatoare. Sau la munca de detectiv.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply