Ce face romanul cand se plictiseste?

Cum ce face? E stressat deja daca se plictiseste, iar stressul asta are deja indici, indicatori. Mai grav e cand avem deja stress politic. Adica nu ajunge ca nu avem ce manca acasa, noi putem sa masuram stressul politic. De fapt, e bine, pentru ca exista vreo doi trei care s-au miscat, au facut agentia de masurat stressul politic si stau toata ziua, se plictisesc, masoara stressul politic si apoi dau publicitatii ca vai doamne ce politicieni stressati avem.

stress.gif

Sursa: Asociatia Romana de Marketing Politic.
Si continuarea de la ei:

Text general despre indicator :

– “Stressul politic” în presă este definitiv ca abatere pozitivă sau negativă de la situaţia de stabilitate a sistemului politic, prin informaţiile şi comentariile din mesajul difuzat de presă.

– Indicatorul este calculat asupra informatiilor din primele 7 ziare ca audienta, dar si continut editorial de referinta pentru evenimentele politice (nu tabloide si ziare economice):  Evenimentul Zilei, Ziua, Jurnalul Naţional, Cotidianul, Adevărul, România Liberă, Gândul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Ce face romanul cand se plictiseste?

Leave a Reply

%d bloggers like this: