Ce faci cu 50 de lei?

Ai 50 de lei in buzunar pentru azi, ce faci cu ei? Pui benzina de 50 de lei? Iti ajunge cateva zile. Poti in schimb sa iti iei un abonament de RATB iar asta iti ajunge o luna. In schimb poti sa iti iei tigari, astea
Iti ajung doar cateva zile, nici macar o saptamana. Sau poti sa iesi cu prietena in oras, dar aici exista riscul sa ai nevoie de mai mult de 50 de lei, pentru ca tot tu trebuie sa platesti?
 
Acu ceva timp imi limitasem bugetul undeva la un consum de maxim 30 de lei pe zi. Din cauza crizei a trebuit sa-l restrictionez si pe asta si n-am fost in stare sa mai vad daca l-am urmarit sau nu. Ideea e ca avand banii rationalizati ai reusi totusi sa faci si economii. Adica azi am cheltuit deja 25 de lei, pana la 30 de lei mai sunt 5 lei, daca iau o shaorma intru si in banii de maine, iar maine trebuie sa mai renunt la ceva. Asa fac economii.
 
Tu ce ai face cu 50 de lei? Intra pe cu50delei.ro si comenteaza 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: