Ce inseamna vechi?

Ce inseamna vechi? E ceva ce nu-l mai poti folosi sau e ceva ce iti trezeste amintiri? Ce inseamna vintage? E neaparat culoarea fada, galbena de vreme si uscata? Sau sunt lucrurile care de imbie la caldura, la bucurie si la a remmemora intamplari?

In prima poza avem o gura de evacuare a unei instalatii de climatizare de la Casa Presei. Instalatia e originala si o simtiti toti cei din Casa Presei, iarna cand vine un aer de caldura cu un miros de metrou si vara cand vine un aer racoros de te miri unde. Habar n`am cum functioneaza, dar m-au  fascinat de fiecare data descoperirile cladirii asteia. Asa a fost si acum ceva ani cand a plecat Romania libera de aici. Au lasat in urma ani de istorie seaca si directa, asa cum a fost ea in vremurile  acelea.

Pozele sunt facute cu Panasonic G2. Poti castiga un aparat foto daca te inscrii incepand cu ieri pana pe  20 octombrie la  acest concurs si completezi minim 10 taskuri.

Si pentru ca azi a fost o zi deosebita de facut poze norilor sau de filmat norii, am facut si un album de poze pe facebook cu nori si apusul de soare de aseara.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: