Ce mai scrie presa?

M-am saturat sa tot spun ca presa e in criza, ca nimeni nu mai stie sa scrie, ca nu mai sunt subiecte ca nu mai sunt stiri. Miercuri, la Timisoara, Adelin zicea ca in televiziunile din Romania  nu mai sunt stiri. Sunt doar stiri vorbite, comentarii asupra unui subiect spuse doar asa ca sa fie si sa umple spatiul de timp.

Am tot scris ca presa romana nu se va trezi din sclavie decat atunci cand vor inceta sa se atace intre ei. Porcarii de articole de genul asta (via zoso) nu isi au locul intr-o publicatie, oricare ar fi ea. Si nu e vorba aici de deontologie, e vorba de informarea publicului care nu intra la tine pe articol sa citeasca cum il injuri tu pe nu stiu cine, ci intra sa afle ceva ce poate ii va folosi mai tarziu.

Dar nu. Intr-o presa in care jurnalistii nu stiu sa scrie corect romaneste, pentru ca in facultate nu ii mai invata nimeni sa faca asta, nu prea ai ce sa le mai ceri sau cum sa le ceri sa isi faca meseria, atunci cand acestia vin la munca doar ca sa isi aminteasca ca au de unde pleca si se duc la evenimente doar daca se dau cadouri si eventual ceva de mancare gratis.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: